Skip to main content

3-gangenmenu vanaf 21 februari

Hapje van de chef

Voorgerecht

Buikspek - gekonfijte sjalot - langoustine - aardpeer (24 EUR)

Hoofdgerecht

Lamsfilet - kruidenkorst - witte kool - brunoise aardappelen (36 EUR)
OF
Skrei - beurre blanc - schorseneren - pomme chateau (34 EUR)

Dessert

Panna cotta met gezouten caramel (10 EUR)
OF
Kaasbordje 'mili hoevezuivel' (supplement 6 EUR)


3-gangenmenu (60 EUR)

Gerechten zijn ook à la carte verkrijgbaar

3-gangenmenu vanaf 4 april

Hapje van de chef

Voorgerecht

Pomme 'moscovite' - zure room - chips van aardappel (24 EUR)

Hoofdgerecht

kalfsentrecôte - duxelles - beurre noisette - pommes pont neuf (34 EUR)
OF
Roodbaars - parelcouscous - bloemkool (34 EUR)

Dessert

Café glacé (10 EUR)
OF
Kaasbordje 'mili hoevezuivel' (supplement 6 EUR)


3-gangenmenu (60 EUR)

Gerechten zijn ook à la carte verkrijgbaar

Vrijdagmiddaglunch

Elke vrijdagmiddag serveren we een keuze uit steak of scampi's met lookboter.
Bij de scampi keuze uit rijst, brood of verse frietjes.
+ Koffie of thee
Keuze uit peperroomsaus, champignonroomsaus of kruidenboter.
Liever toch bearnaisesaus? (supplement 3€)

25 EUR pp