Skip to main content

Suggestiemenu vanaf 11 januari

Hapje van de chef

Voorgerecht

Gekonfijte eendenbout - knolselder 'espuma' - gedroogde ui (24 EUR)

Hoofdgerecht

Iberico 'pluma' - gratin van winterse groenten - salsa tatemada (34 EUR)
OF
Lengfilet - korst van parmezaan en tomaat - ravioli van burrata (34 EUR)

Dessert

Lauwe warme rijstpap met gouden lepel (10 EUR)
OF
Kaasbordje 'mili hoevezuivel' (supplement 6 EUR)


3-gangenmenu (58 EUR)

Gerechten zijn ook à la carte verkrijgbaar

Vrijdagmiddaglunch

Elke vrijdagmiddag serveren we een keuze uit steak of scampi's met lookboter.
Bij de scampi keuze uit rijst, brood of verse frietjes.
+ Koffie of thee
Keuze uit peperroomsaus, champignonroomsaus of kruidenboter.
Liever toch bearnaisesaus? (supplement 3€)

25 EUR pp