Menu tot 1 oktober

Rundstartaar 'dry aged' - gebrande bloemkool
(18 euro)

Roodbaarsfilet - bisque van garnalen - fijne groentjes - mossel - krielaardappel
(28 euro)

OF
Solomillo - beenmergboter - kroket secreto 07 - pastinaakcrème - brisket
(29 euro)

Mousse van mascarpone - advocaat - speculaas
(10 euro)

OF
Kaasbordje 'kaashandel Goossens'
(supplement 6 euro)

3-gangen menu 50 EUR

Menu vanaf 6 oktober

Vitello tonnato - verse tonijn
(22 euro)

** Reuze gamba - huisgemaakte sambal
(20 euro)

Kalkoensaltimbocca - gnocchi
(29 euro)

OF
Oosterse kabeljauw - noedels - sojascheuten
(32 euro)

Crème catalana - meringue - appelsien
(10 euro)

OF
Kaasbordje 'kaashandel Goossens'
(supplement 6 euro)

3-gangen menu 50 EUR
4-gangen menu 65 EUR

Suggesties à la carte

Rib eye Limousin
(36 euro)

Entrecote 'black agnus' Australië
(36 euro)

Vakantie

Gesloten van 13 november tot 23 november
Terug open vrijdagavond 24 november om 18u

Eindejaar

Gesloten op 24 december
Geopend op 25 december voor de kerstmenu op de middag
Gesloten op 31 december en 1 januari
Terug geopend op vrijdagavond 5 januari om 18u

Kerstmenu volgt later.
Voor meer info mag je ons steeds contacteren!

Openingsuren restaurant

Maandag: 18-23u
Donderdag: 18-23u
Vrijdag: 12-15u en 18-23u
Zaterdag: 18-23u
Zondag: 12-15u en 18-23u

Sluitingsdagen: Dinsdag en woensdag

Keuken is open van 12u tot 14u en van 18u tot 21u.

Volg ons

top

© St-elooi 2023 - Webontwikkeling door CinDesign